Şartlar ve Koşullar

Hizmet Sağlayıcı
Unvanı: Hippoukome Adventurtour
(İşbu formda  “Hizmet Sağlayıcı” olarak adlandırılmıştır)
Hippoukome Travel T.C Turizm Bakanlığına bağlı, Tursab acentesidir. Tursab Belge No : 13863
Adresi                     : Akarca Mh. Adnan Menderes Ank. Blv. No:303/207 Fethiye Muğla
İletişim bilgileri       : 0535 673 96 45
İnternet adresi         : www.adventurtour.com
E-posta                   :  info@adventurtour.com
HİZMET BEDELİ ve ÖDEME ŞEKLİ
2.1.     Katılımcı tarafından satın alınan ürün/hizmetin cinsi ve türü, süresi ve satış bedeli web sitesinde bulunan veriler şeklindedir. Fiyatlar vergi dahil fiyatlardır. Hizmet Sağlayıcı internet sitesinde ilan edilen fiyatlar ve taahhütler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ve taahhütler ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir.
2.2.     Hizmet Sağlayıcı tarafından taksitli satış yapılmamaktadır. Ancak, banka kredi kartları ile yapılan satın alma işlemlerinde, tamamen ilgili bankanın takdirine bağlı olarak katılımcıya taksit imkanı sağlanmakta olup bu taksitlendirme ve onunla bağlantılı işlemlerden Hizmet Sağlayıcı sorumlu değildir.
 
UYUŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜNDE YETKİLİ MERCİLER
Katılımcılar işbu satıştan kaynaklı şikâyet ve itirazlarını, Bakanlıkça her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dâhilinde katılımcının mal veya hizmeti satın aldığı veya ikametgâhının bulunduğu yerdeki Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’ne veya Tüketici Mahkemesi’ne yapabilirler.
YAŞ VE SAĞLIK ŞARTLARINA İLİŞKİN BİLGİ
4.1.     Anne ve babası ile birlikte seyahat etmeyen, tek ebeveyni yanında olan ve/veya ebeveyni ile aynı soyadını taşımayan reşit olmayan çocuklar için resmi vasisi/ebeveyni tarafından verilen noter onaylı muvafakatnamenin yanında bulundurulması zorunludur. Vize, pasaport, yaş ve sağlık ile ilgili ayrıntılı bilgiler sözleşmemizde yer almaktadır.
4.2.     Katılımcıların tura katılmadan ve Ön Bilgilendirme ve Satış Koşullarını  kabul etmeden önce sağlık sorunlarını, hamilelik durumlarını bildirmeleri, bilgi almaları ve buna göre turu satın almaları, yaş ve sağlık durumlarına uygun olmayan turları satın almamaları, tura katılmaları halinde sürekli kullandıkları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
İptal – İade Şartları
1.1. Hippoukome Adventurtour tarafından sunulan hizmetlerde, müşterinin rezervasyonda bulunduğu tarihe 30 gün kalaya kadar koşulsuz iptal hakkınız bulunmaktadır. Ancak hizmetin ifasına başlanmamış ise bu cayma hakkı kullanılabilir. Ancak bu cayma hakkı;
Etkinlik saatine 72 saatten daha fazla süre kaldığında kullanılmış ise tam ücret iadesi yapılır.
Cayma hakkı, etkinlik saatine 48 saatten daha az bir süre kaldığında kullanılmış ise ücretin yüzde otuz beşi (%35) kadar ceza kesilir ve kalan ücret ALICI’ya iade edilir.
Cayma hakkı, etkinlik saatine 12 saat veya daha az süre kaldığında veya eğitim/ faaliyet / etkinlik saatinde veya başladıktan itibaren kullanılırsa, ALICI, bu etkinliğe katılsa da katılmasa da hiçbir koşulda ücret iadesi yapılmaz ve Ücreti Hippoukome Adventurtour adına tahakkuk ettirilir.
1.2. Sözleşmenin imzalanması sonrasında ALICI’nın tam para iadesi alabilmesinin tek yolu, hizmete hiç başlanmamış ve kullanılmamış olması şartıyla, en geç rezervasyon tarihine 72 saat kala Hippoukome Adventurtour’a aşağıda bildirilen  telefon veya eposta ile bildirimde bulunarak iptal etmesidir. Bu durumda Hippoukome Adventurtour cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç 10 günlük süre içerisinde toplam bedeli iade etmekle yükümlüdür.
1.3. Cayma hakkı süresi, satış sözleşmesinin onaylandığı tarihte başlar. Cayma Hakkının kullanılması için HİZMETİN İFASINA HİÇ BAŞLANILMAMIŞ olması gerekmektedir. Şayet hizmetin ifasına başlanmış ise; örneğin alınan hizmet paketi kapsamında ALICI bir veya birden fazla kez hizmet almış ise bu durumda cayma hakkı kullanılamaz. Bu durumda hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır. ALICI, iş bu sözleşmeyi kabul etmekle, cayma hakkı konusunda bilgilendirildiğini peşinen kabul eder.
1.4. ALICI, hizmet faturası kendisine ulaştığı takdirde cayma hakkını kullanması nedeni ile ilgili FATURANIN üzerine “iade faturasıdır” ibaresi yazarak derhal Hippoukome Adventurtour’a iletmek ile yükümlüdür. Hippoukome Adventurtour, ALICI’nın ödemiş olduğu bedeli ödeme sırasında kullanılan vasıta ile aynen iade edecektir. Bankadan kaynaklanan gecikmelerden ve ödeme usullerinden Hippoukome Adventurtour sorumlu değildir.
1.5. Hizmet ifasına başlandı ise ve bu süre içinde ALICI’dan kaynaklanan sebeplerle örneğin hizmeti kullanmama, hizmetin alınabilmesi için gerekli donanım, aksesuar, kıyafeti bulundurmama, hizmet konusuna uygun gerekli sağlık veya yaş prosedürüne uyumluluk sağlamama, hava koşullarının uygunsuzluğu değişikliği gibi benzer sebeplerle ayıp iddiasında bulunulamaz, cayma hakkı kapsamında değerlendirilemez, bu sebeplerle ücret iadesi talep edilemez, bu durumda yahut oluşabilecek sair durumlarda Hippoukome Adventurtour sorumluluk kabul etmez.
Diğer Şartlardan Dolayı İptal yada Erteleme
Fethiye’deki müsait gününüzde uçuşunuz hava şartlarından dolayı gerçekleşmezse, havanın müsait olduğu en muhtemel günde uçuşunuz gerçekleşir. Eğer bu günde de uçamazsanız. Yapmış olduğunuz tüm ödemeler (%100) tarafınıza iade edilir.
Ekipmandan kaynaklanan bir arıza olması durumunda Hippoukome Adventurtour ya da sorumlu yetkilinin 24 saatlik zamanı vardır. Bu dilimde problemi çözer yada telafi eder. Bu çerçevede herhangi geri ödeme yapılması söz konusu değildir.
Tura katılanlar arasında yaşanacak herhangi olumsuz bir durumunda Hippoukome Adventurtour sorumluk kabul etmez, geri ödeme gerçekleştirmez.
Herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda lütfen tur sonrası Hippoukome Adventurtour ofisi ile iletişime geçiniz.
Misafirin Sorunluluğu: Misafir herhangi bir talebi olması durumunda ilk önce Hippoukome Adventurtour ile iletişime geçmelidir.
Hippoukome Adventurtour , belirlenmiş İptal-İade şartlarında değişiklik yapma hakkını yasal sınırlar çerçevesinde saklı tutar.
İptal & İade İletişim:
E-Posta: info@adventurtour.com Telefon: 0535 673 96 45 Adres: Akarca Mh. Adnan Menderes Ank. Blv. No:303/207 Fethiye Muğla